Clubul Copiilor CÂmpina

Clubul Copiilor Câmpina este un spațiu dedicat copiilor, unde aceștia își pot dezvolta abilitățile, talentul și creativitatea. Aici, copiii se pot implica într-o gamă largă de activități, precum ateliere creative, muzică, dans și multe altele.

Despre Noi

Clubul Copiilor,Municipiul Câmpina (Casa Pionierilor Câmpina)este o instituție de învățământ extrașcolar,o alternativă de petrecere a timpului liber într-un mod util și plăcut.Clubul Copiilor Câmpina este o instituţie care desfășoară cursurile în afara orelor de şcoală, pe parcursul întregii săptămâni, specializată în domeniul educaţiei nonformale. Copiii cu activitate şi performanţe deosebite participă la concursuri, festivaluri, expoziţii, concerte la nivel judeţean, regional, interjudeţean, naţional şi internaţional, schimburi interculturale, turnee artistice în ţară şi străinătate, proiecte europene.
Din 1 septembrie 2020 Clubul Copiilor Câmpina deține ca structură și Clubul Copiilor Breaza.
Clubul Copiilor Câmpina este o instituţie de învăţământ coordonată şi finanţată prin Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova de Ministerul Educaţiei şi funcţionează pe baza Regulamentului de organizare şi funcţionare a unităţilor care oferă activitate extraşcolară aprobat cu Ordinul MEN nr. 4624/2015, activitatea copiilor la cercuri fiind GRATUITĂ.

CONTACTEAZA-NE

Adresa

Strada Nicolae Balcescu, nr. 45 Câmpina, Romania.

Telefon

0244 337 371

Email

clubulcopiilorcampina@gmail.com